Zaposlenje - SremPlan d.o.o. - SremPlan - Građevinska firma

Zaposlenje

SREMPLAN d.o.o.    SremPlan d.o.o.
je privatna kompanija okrenuta tržištu i rezultatima merljivim kroz kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata. Težimo održivom poslovanju koje podrazumeva visoku efikasnost uz pružanje sigurnosti zaposlenja i kvalitetnog radnog okruženja. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Poštujemo svakog zaposlenog i svakog kandidata za posao. Zapošljavamo one za koje verujemo da će dati najveći radni učinak, da će se najbolje razviti u okrilju organizacije i da će se u njoj dugo zadržati.

KAKVE KANDIDATE TRAŽIMO?

   Tražimo ljude koji vole da rade i da se dokazuju kroz rad. Uvek dajemo prednost kandidatima koji su fokusirani na radne zadatke, koji žele da se razvijaju, i prihvataju odgovornost za sopstveni rad i dostignuti profesionalni nivo. Stalna okrenutost našim kupcima, požrtvovanost i snalažljivost u izlaženju u susret klijentima uvek će imati prednost u odnosu na pasivno pridržavanje starih navika ili procedura. Tražimo zaposlene koji prihvataju ciljeve i vrednosti organizacije i koji će ostati u kompaniji niz godina.

ŠTA NUDIMO?

   Nudimo komforno i bezbedno radno okruženje, ispunjenje svih prava zagarantovanih Zakonom o radu i drugim propisima koji regulišu radne odnose. U našem kolektivu vlada odmerena komunikacija, učtivo ponašanje i poštovanje svačije ličnosti.

   Mi smo organizacija posvećena stalnom i neprestanom učenju. Omogućujemo i štaviše insistiramo da zaposleni koriste sve prilike koje im kompanija pruža za usavršavanje u profesionalnom i ličnom smislu. Insistiramo da zaposleni usvajaju nova znanja i veštine, da pohađaju treninge i seminare, da prenose znanje jedni drugima.

   Kriterijum uspeha kadrovske politike jeste da zaposleni u najvećoj meri razvije svoje potencijale kako u pogledu nivoa obavljanja svog posla, tako u pogledu nadoknade za svoj trud.

KONTAKT

   Prijave za posao slati na elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Partner1
Partner2
Partner3
Partner4
Partner5
Partner6
Partner7
Partner8
Partner9
Partner10
+381 (22) 639-012

Osnovna delatnost preduzeća podrazumeva izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje (betonskih i čeličnih konstrukcija) kao i sanacije i restauracije spomenika kulture, proizvodnja i distribucija betona i obrada armature, izrada projektno tehničke dokumentacije, kao i izgradnja i prodaja stambeno-poslovnih i industrijskih objekata... [Detaljnije]

Naša lokacija