Vizija i misija - SremPlan d.o.o. - SremPlan - Građevinska firma

Vizija i misija

SREMPLAN d.o.o.Vizija SremPlan d.o.o.

  Naša vizija pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem – robno – transportni centar, kao lider u prodaji svih vrsta građevinskog materijala i pružanju usluga u građevinskom sektoru.

Misija SremPlan d.o.o.

  Dostizanje veće ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja uz potpuno zadovoljenje zahteva kupca asortimanom i vrhunskim kvalitetom svojih usluga. Orjentisanost ka kupcima praćenjem njihovih zahteva, proširenjem asortimana i stalno poboljšanje kvaliteta prodaje, usluga i proizvodnje. Otvorenost za sve zainteresovane strane - kupce, dobavljače i zaposlene. Dostizanje izvozne sposobnosti preduzeća i učvršćivanje pozicije lidera na našem području uz pokrentanje novih investicija.

Partner1
Partner2
Partner3
Partner4
Partner5
Partner6
Partner7
Partner8
Partner9
Partner10
+381 (22) 639-012

Osnovna delatnost preduzeća podrazumeva izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje (betonskih i čeličnih konstrukcija) kao i sanacije i restauracije spomenika kulture, proizvodnja i distribucija betona i obrada armature, izrada projektno tehničke dokumentacije, kao i izgradnja i prodaja stambeno-poslovnih i industrijskih objekata... [Detaljnije]

Naša lokacija