Društvena odgovornost - SremPlan d.o.o. - SremPlan - Građevinska firma

Društvena odgovornost

SREMPLAN d.o.o.  SremPlan d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom  kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

  Međutim, mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu. SremPlan d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u delovanju SremPlan d.o.o. predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu. Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodi računa o budućnosti nove generacije.

  SremPlan d.o.o. je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

  Društveno odgovorno ponašanje SremPlan d.o.o. usvojio je kao poslovni princip koji ostvaruje kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, razvoj zaposlenih, očuvanje životne sredine i odnose sa društvenom zajednicom.

Partner1
Partner2
Partner3
Partner4
Partner5
Partner6
Partner7
Partner8
Partner9
Partner10
+381 (22) 639-012

Osnovna delatnost preduzeća podrazumeva izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje (betonskih i čeličnih konstrukcija) kao i sanacije i restauracije spomenika kulture, proizvodnja i distribucija betona i obrada armature, izrada projektno tehničke dokumentacije, kao i izgradnja i prodaja stambeno-poslovnih i industrijskih objekata... [Detaljnije]

Naša lokacija